TOKİ'den flaş gelişme: Dev indirim kampanyası başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik yapmış olduğu yeni kampanya ile yüzde 22 oranında indirim sağlayacak. Bugün itibarıyla başlayan uygulama 19 Nisan 2022'ye kadar devam edecek.

22.03.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:13) TOKİ'den flaş gelişme: Dev indirim kampanyası başladı!

OKİ dönemsel olarak yapmış olduğu indirim kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. 22 Mart 2022 tarihi itibarıyla başlayan kampanyaya katılım gerçekleştirenler indirimden faydalanabilecek. 19 Nisan'a kadar sürecek olan kampanya boyunca yüzde 22 indirim sağlanacak.

Konut ve iş yeri sahipleri borçlarının en az yüzde 25'i veya tamamını kapamak istemeleri durumunda yüzde 22 oranında indirim kazanacaklar.

Taksit ödeme şartı mevcut

İndirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar başvuru tarihi ile birlikte o aya ait taksit ödemesini yapması gerekmekte. Düzenli ödeme yapmış olmak ve emlak vergisi borcunun da olmaması şartı mevcut.

Kredi imkanı sağlanacak

TOKİ'den konut ya da iş yeri alanlar Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanarak da borçlarını kapatabilecek.


Bakan Kurum duyurmuştu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na borcu olanların, ödemelerini erken yapmaları halinde indirim uygulanacağını söylemişti.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında, 'TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz. 22 Mart'ta başlayacak kampanyamız 19 Nisan'a kadar devam edecek. İndirim kampanyasının ayrıntıları TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak. Hayırlı olsun' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal