The Terminal List Kadrosu Genişliyor

Amazon Prime dizilerinden The Terminal List’in oyuncu kadrosu netlik kazanıyor. Başrolünde Chris Pratt'in yer aldığı The Terminal List’in oyuncu kadrosuna Taylor Kitsch katıldı. The Terminal List konusu nedir?

24.02.2021-16:54 - (Son Güncelleme: 24.02.2021-16:54) The Terminal List Kadrosu Genişliyor

Antoine Fuqua yönetmenliğindeki Amazon Prime dizisinin oyuncu kadrosu şekil almaya başlıyor. Jack Carr'ın roman serisinden uyarlama olan dizinin senaryosu David DiGilio’nun kaleminden çıktı. Başrolünde Chris Pratt'in olduğu The Terminal List’in oyuncu kadrosuna Taylor Kitsch dahil oldu.

THE TERMINAL LIST KONUSU NEDİR?

Komplo gerilim türündeki The Terminal List, Amerikan Donanması’nın özel kuvvetleri Navy SEALS’ın çok önemli ve gizli bir operasyonundayken görevli olduğu müfrezesi pusuya düşürülen James Reece’in başından geçenleri konu alıyor. Reece, hem arkadaşlarını kaybetmenin suçluluğu ile hem de çelişkili hatıralarıyla geri döner. Ancak yeni kanıtların ortaya çıkmasıyla kendisine karşı çalışmakta olan karanlık güçler olduğunu keşfeder.

THE TERMINAL LIST HAKKINDA

Kitsch, bir dönem SEAL'de görevli olan ve şimdilerde CIA için çalışan Ben Edwards'a hayat verecek. James'in en yakın arkadaşı olan Ben, zekasını ve yeteneklerini kullanarak James'e intikamını almak için yardım edecek. 'Friday Night Lights' dizisiyle bilinen Taylor Kitsch'in TV kariyerinde Waco, True Detective ve Shadowplay dizileri de yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal