Johnny Depp Netflix İçin Şartları Zorluyor

Johnny Depp, Netflix ile Tim Burton ortaklığıyla ekrana gelecek olan The Addams Family uyarlaması olan Wednesday dizisinde rol almak istiyor. Fantastik Canavarlar serisinden gönderilen Johnny Depp, eski dostu Tim Burton ile iş yapabilmek için tüm şartları zorluyor.

24.02.2021-11:54 - (Son Güncelleme: 24.02.2021-11:54) Johnny Depp Netflix İçin Şartları Zorluyor

Bu haftanın ilk günlerinde Tim Burton'ın Netflix için Wednesday adlı bir dizi hazırlayacağı resmen açıklanmıştı. The Addams Family uyarlaması olan ve 8 bölüm olacağı söylenen dizinin oyuncu kadrosu henüz netlik kazanmadı. Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp, Tim Burton’ın yeni Netflix projesi Wednesday dizisinde rol almak istiyor. 

JOHNNY DEPP NETFLIX İÇİN UĞRAŞIYOR

Eski dostu Tim Burton ile iş yapabilmek için tüm şartları zorlayan Johnny Depp, daha önce Fantastik Canavarlar serisinden gönderilmişti. Dünyaca ünlü aktör, Tim Burton’ın yeni Netflix projesi olan Wednesday dizisinde yer almak istiyor.

Geçtiğimiz aylarda Johnny Depp’in, Tim Burton’ın yeni projelerinden Beetlejuice 2’da rol alacağı iddia ediliyordu ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

JOHNNY DEPP-TIM BURTON ORTAKLIĞI

Johnny Depp, kariyeri süresince birçok kez vizyon sahibi ünlü yönetmen Tim Burton ile beraber çalıştı. İkili, kült klasikler arasında yer alan Edward Scissorhand ve stop-motion animasyon Corpse Bride gibi projelerde birlikte yer aldı.

Hollywood muhabirlerinden Daniel Richtman, Johnny Depp'in yeni bir The Addams Family projesinde filminde Burton ile tekrar çalışacağını iddia etti. Johnny Depp'in The Addams Family spin-off'unda Patrick Gomez Addams olarak rol alması için 'aktif bir şekilde bastırdığını' bildirdi.

JOHNNY DEPP İHTİMALİ BİLE HEYECAN YARATTI

Konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama gelmese de yeni bir Johnny Depp-Tim Burton ortaklığı ihtimali dahi, Johnny Depp hayranları için bir heyecan yaratmaya yetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal