TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Şifresiz Yayın Açıklaması!

TFF Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs salgını yüzünden alınan tedbirlerden ve maçların şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

14.03.2020-09:25 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-11:45) TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Şifresiz Yayın Açıklaması!
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleştirilen ‘Hakem Meslek Lisesi protokolü’ imza töreni öncesinde muhabirler ile muhabbet etti.

Dünyanın 1 numaralı gündemi olan koronavirüs salgınına karşı bütün tedbirleri aldıklarını söyleyen Özdemir, “Her şeyden önce insan sağlığı. Dünyada en hızlı aksiyon alan ülkeyiz. Her türlü tedbiri alıyoruz. Alınan tedbir kararları sadece futbol maçları ile ilgili değil. Tüm spor müsabakaları ile ilgili. TFF’nin bu konuda karar alma sorumluluğu yok. Sayın Cumhurbaşkanı ve bakanlarımız, konuyla ilgili tedbirleri hayata geçiriyor, önemli kararları alıyor” ifadelerini kullandı.

‘Yepyeni bir hakemimiz var’

Süper Lig karşılaşmalarının şifresiz ekranlara gelip gelmeyeceğine dair sorulan soruya Özdemir, “Alınmış bir karar yok. beIN SPORTS yöneticileri ile konuşacağız. Almanya ve Portekiz’deki yayıncılar karşılaşmaları şifresiz yayınlama kararı aldı. Görüşme sonrası durum netlik kazanır” diye konuştu. Çokça eleştirilen hakemlerle ilgili de yorum yapan Özdemir, “Bakın yepyeni bir hakemimiz daha var. Abdulkadir Bitigen, Galatasaray -Beşiktaş derbisini yönetecek. Hakemlerimizi cesaretlendirmeli, onlara destek olmalıyız” diye cevap verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal