TESMER SGS Staja Giriş Sınavı sonuçları açıklandı mı? 2022 SGS sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

TESMER SGS sonuçları için adayların geri sayımı başladı. SGS sınav sonuçları hakkında yapılan araştırmalar sabahın ilk saatleriyle birlikte yükselişe geçti. Sınava giren vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki, Staja Giriş Sınavı 2022 sonuçları açıklandı mı? SGS sınav sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

20.04.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-16:30) TESMER SGS Staja Giriş Sınavı sonuçları açıklandı mı? 2022 SGS sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Staja Giriş Sınavı'na giren adaylar snav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Adayların çoğu sınavın sonuçlarının açıklanacağı günün belli olmasına gözlerini dikti. Adaylar, konuyla ilişkili açıklamaları beklerken biz de bu haberimizde detaylardan bahsettik.

sınav sonuçları

Staja giriş sınav sonuçları açıklandı mı?

SGS olarak bilinen Staja Giriş Sınavı geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı. Sınava girenler şimdi de sonuçlarını araştırmaya başladı. Lakin sınav sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçlar açıklandığı takdirde sistemde kaydı olanlar T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal