Zirve Yazılım, Irgat Programını Satın Aldı

Muhasebe alanında hizmet veren Zirve Yazılım, temassız muhasebe amacını gerçekleştirmek amacıyla Irgat’ı satın aldı.

26.11.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-12:22) Zirve Yazılım, Irgat Programını Satın Aldı

Geçtiğimiz yıllarda Mikro Yazılım ile güçlerini birleştiren, 2019’da ise Paraşüt’ü alan Mikro Yazılım, web tabanlı muhasebe ofis otomasyon programı Irgat’ı satın aldığını açıkladı.

Bu satın alma ile Temassız Muhasebe" vizyonu doğrultusunda bir adım daha atıldı. Artık mükellef ve mali müşavirler arasındaki işlemler bu program ile yönetilebilecek.

Zirve Yazılım Genel Müdürü Kadir Keskin, satın almayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Böyle bir dönemde gerçekleştirdiğimiz bu satın alma ile "Temassız Muhasebe" vizyonumuz doğrultusunda, mali müşavirlerin mükellefleriyle bağlantılarını hızlı ve verimli bir şekilde online olarak yapmalarını sağlayacak altyapıyı sunmayı hedefliyoruz. Çünkü Zirve olarak kurulduğumuz günden beri öncelikli hedefimiz; kolay, pratik ve hızlı muhasebe çözümleri üreterek, tüm mali müşavirleri teknolojinin Zirve’sine taşımak oldu.

Aramıza yeni katılacak ekip arkadaşları sayesinde mali müşavirlerin mükellef ile olan bağlantı köprülerini daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde yapacağımız yeni yatırım ve çalışmalarla, mali müşavirlerin tüm operasyonlarını uçtan uca online ve temassız gerçekleştirebilecekleri uygulamaları hayata geçireceğiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal