Xiaomi ve Samsung'tan iPhone 12 İçin Şarj Cihazı Göndermesi

Apple’ın iPhone 12 kutularından şarj cihazı ev kulaklığın çıkmayacağı açıklaması kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. Xiaomi ve Samsung da bu konuda gönderme yapmaktan geri kalmadı.

15.10.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 15.10.2020-13:17) Xiaomi ve Samsung'tan iPhone 12 İçin Şarj Cihazı Göndermesi

Geçtiğimiz gün yapılan Apple lansmanında iPhone 12 tanıtıldı ve kutudan şarj cihazı ile kulaklığın çıkmayacağı açıklandı. Aslında ekonomik sebeplerle yapılan bu hamle sanki çevreci bir projeymiş gibi lanse edildi. Xiaomi ve Samsung bu konuda sosyal medyadan göndermede bulundu.

SAMSUNG’TAN ŞARJ ALETİ PAYLAŞIMI

Samsung, resmi Facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşımda, Galaxy telefonların hızlı şarj cihazının bir fotoğrafını koyarak ''Galaxy telefonunuza dahil'' cümlesini kullandı. Bu da Apple'ın iPhone 12 kutusundan şarj cihazını kaldırmasına bir gönderme olarak yorumlandı.

XİAOMİ’DEN DE GÖNDERME GECİKMEDİ

Xiaomi, yaptığı paylaşımında ise Xiaomi Mi 10T'nin kutusundan bir video paylaşarak kutunun içindeki hızlı şarj adaptörünü gösterdi. Xiaomi, ''Endişelenmeyin. Kutu dışında hiçbir şey bırakmadık.'' dedi. Böylece iPhone 12 ailesine bir gönderme de Xiaomi'den gelmiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal