Türkiye’nin Otomobili 12 Mart’ı Bekliyor

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından geliştirme çalışmaları devam eden yerli otomobilin seri üretiminin yapılacağı fabrikası çok yakında kuruluyor. Üretim tesislerinin 12 Mart tarihinde Bursa’nın Gemlik ilçesinde tanıtım toplantısı ile kurulması planlandı.

27.02.2020-12:39 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-12:49)

Bugün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) gerçekleştirilen toplantıda birinci gündem Türkiye’nin Otomobilinin fabrikasıydı. Bursa milletvekillerinin de katıldığı toplantıda, fabrikanın kuruluş tanıtım etkinliğinin 12 Mart tarihinde yapılması kararı alındı. Yaklaşık iki haftalık bir zamanın kaldığı tanıtım etkinliği için hazırlıklara başlandı.

Ankara’da yapılan toplantıya Bursa milletvekilleri, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Gemlik'ten toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir ve Borsa Başkanı Özden Çakır da katıldı. Toplantı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yönetiminde gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantıdaki konuşmasında Bursa'nın çok önemli bir ekonomik güç olduğunun altını çizdi. Potansiyelinin tam olarak kullanılması halinde ülke ekonomisine katkısının daha da artacağını kaydeden Hisarcıklıoğlu, Bursa ilinin temsilcileri ile de görüş alışverişinde bulundu.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal