Samsung Önemli Bir Güncelleştirme Yayınladı

Güney Kore’li teknoloji devi Samsung Galaxy serisi telefonları için ses ayarlarını düzenleyebilecekleri bir arayüz güncelleştirmesi geliştirdi. Hazırlanan güncelleştirme paketi şirket tarafından yayınlandı. Kullanıcılar Galaxy Store’dan güncelleştirmeyi alabilecek.

27.02.2020-11:42 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-11:20) Samsung Önemli Bir Güncelleştirme Yayınladı

Samsung, Galaxy serisi akıllı telefonları için SoundAssistant uygulamasında kullanışlı bir dikey ses seviyesi çubuğu ekledi. Yatay ses seviyesi çubuğunun yerini alan bu yeni özellikle birlikte ses paneli de yenilendi.

Geliştirilen yeni panelle, Dolby Atmos ayarlarına ve ekolayzıra kolayca ulaşılabilecek. Dikey ses paneli, varsayılan olarak ekranın sağ tarafında geliyor. Opsiyonel olarak sol tarafta da kullanılabiliyor. Ayrıca panelin rengini değiştirmek, koyu ya da açık temayla uyumlu hale getirmek de mümkün olacak.

Güncelleme, sesle ilgili ayarlara ve özelliklere erişmenizi kolaylaştıracak yenilikler barındırıyor. Böylece isterseniz kendi ekolayzır ön ayarlarınızı oluşturabilir ve bunları kayıt edebilirsiniz ya da bu kaydettiğiniz ayarları diğer Galaxy kullanıcılarıyla da paylaşabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal