Bilgisayardan İphone Müzik Atma

Bilgisayardan İphone müzik atma işlemi nasıl yapılır? Nasıl yapıldığına ilişkin bir bilginiz yok ise bu haber tam size göre.

11.05.2018-18:08 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-17:57) Bilgisayardan İphone Müzik Atma

Apple alemine yeni girmiş kullanıcılara yararı olacak bir konu hakkında haberimiz oluşturduk. Biliyorsunuz ki Apple modelleri diğer android modelleri gibi bilgisayara tak, verileri tut – çek – kopyala sistemi ile maalesef çalışmıyor. Çatıştığı yöntem şu şekilde, iTunes adında bir program aracılığıyla verilerimizi telefonumuza aktarabiliyoruz. İsterseniz bunun nasıl yapıldığını aşağıda anlatalım.

İlk olarak PC’ye iTunes yazılımını kurmamız gerekiyor. Bunun için yetili siteye ziyaret edebilirsiniz ve yazılımı PC’ye indiriyoruz. Programımız PC’ye indikten sonra kurulumunu yapıyoruz.

Bundan sonraki adımlara geçelim. Yalımımızı açıyoruz ve akıl cihazımızı (iPad , iPhone veya iPod) PC’ye kutusundan çıkan kablo ile bağlıyoruz. Karşımıza bir ekran gelecek. iTunes mobil telefonunuz ile ilgili işlemleri tamamlayınca parçalar bölümünü seçiyoruz.

Tüm işlem tamam mı? Tabi ki de hayır. Şu an sadece PC’de yüklü iTunes yazılımının şarkı veritabanına şarkıyı attık. Şimdi sağ üstteki telefonumuzun adının yazdığı kutucuğu seçiyoruz.

Açılan sayfada mobil cihazımız hakkında özet veriler sayfası açılacaktır. Şimdi üstteki menüden şarkılar seçeneğine tıklıyoruz.

Her şeyi yukarıdaki seçimler gibi yaptıktan sonra sağ alt alandaki Eşzamanla tuşuna tıklıyoruz ve şarkılarımız akıllı cihazımıza gidiyor.

Olay bu kadar basit. Çok uzunmuş gibi gözükse de bir kaç tekrardan sonra eliniz çok daha fazla alışacak. Yukarıda yer alan bilgiler yararlı olmuştur. Herhangi bir sorunuz olursa üretici firmaya ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal