En İyi Google Chrome Eklentileri

Google Chrome eklentiler, en iyi Google Chrome Eklentileri konularına ilişkin tüm detaylar bu haberimizde…

11.05.2018-18:04 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-18:01) En İyi Google Chrome Eklentileri
Dünyanın en çok kullanılan ve en çok sevilen tarayıcısı olan Google Chrome eklentiler sayesinde birçok işimiz kolaylaşıyor ve eğlenceli hale geliyor. Bu haberimizde işinize yarayacak olan en iyi Google Chrome eklentilerini seçtik.

DATE SAVER


En iyi Google Chrome eklentileri konusunda ilk sırada veri tasarrufu amacıyla Google tarafından geliştirilmiş olan Date Saver eklentisi yer alıyor. Date Saver eklentisi Google Chrome kullanıcılarının veri tasarrufu konusunda en çok tercih ettiği ve kurulumu en kolay olan eklentidir. 

Google Chrome veri tasarrufu eklentisi Date Saver’i Google Chrome’un web mağazasından güvenli bir şekilde indirerek kullanımını sağlayabilirsiniz.

WHATS CHROME EKLENTİSİ

En iyi Google Chrome eklentileri listesinin ikinci sırasında Whatsapp ve Google Chrome’ u birlikte tercih edenler için çok kullanışlı bir eklenti olan Whats Chrome eklentisi bulunuyor. Whats Chrome eklentisini kurmak istiyorsanız yine Google Web mağazasından whats chrome eklentisini bulup indirmelisiniz.

PUSHBULLET EKLENTİSİ

Bilgisayar kullanırken mobil cihazından da kopmak istemeyenler için pushbullet eklentisi en iyi Google Chrome eklentileri listesinde üçüncü sırada…

GOOGLE TRANSLATE

İnternet kullanırken karşımıza yabancı terimler ve yabancı kaynaklar çokça gelmektedir. Yabancı kelimelere çok sık rastlıyorsanız ve her seferinde translate‘ e girmek istemiyorsanız en yararlı chrome uzantıları listesine google translate’i  de ekleyebilirsiniz.

CHROME EKLENTİ VPN

En faydalı chrome uzantıları listemizdeki son eklenti chrome eklenti VPN... VPN sanal özel ağ anlamını taşımaktadır ve internete ayrı bir ağ üzerinden bağlanarak bağlantınızı güvenilir hale getirmenize yardımcı olmaktadır. Google chrome VPN eklentisi için Hotspot Shield eklentisi en çok kullanılan eklentilerden birisi…

EKLENTİ KALDIRMA

Google Chrome da işimizi kolaylaştıran eklentiler olduğu gibi zararlı eklentilerde bulunmaktadır. Bu nedenle chrome eklenti kaldırma işlemi güvenlik bakımından önemlidir.   Google Chrome’ da eklentiler adres çubuğunun yanında simge olarak yer almaktadır.

Chrome eklenti kaldırma konusunda, kaldırmak istediğimiz eklentiye sağ tıklayarak Chrome’dan kaldır seçeneğini tercih etmeniz yeterlidir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal