TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Erken Seçim Tartışmalarını Çok Gereksiz Buluyorum

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Başkanlık İstanbul Ofisi'nde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorusunu yanıtladı. Şentop, erken seçim tartışmalarına ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu.

11.12.2021-18:22 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-18:22) TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Erken Seçim Tartışmalarını Çok Gereksiz Buluyorum

TBMM Başkanlık İstanbul Ofisi'nde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Mustafa Şentop, erken seçimle ilgili yaptığı açıklamada ‘Erken seçimin gerçekleştirilmesi için zor şartlar konulmuş. Biz yeni sistemle siyasi istikrarı düşünmüştük ve seçimlerin vaktinde yapılmasını istedik. Acil gerekli durumlarda halka gidilebilir. Erken Seçim tartışmalarını çok gereksiz buluyorum.’ Diye konuştu.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un canlı yayında yaptığı açıklamada, ‘Erken seçimin gerçekleştirilmesi için zor şartlar konulmuş. Biz yeni sistemle siyasi istikrarı düşünmüştük ve seçimlerin vaktinde yapılmasını istedik. Acil gerekli durumlarda halka gidilebilir. Erken Seçim tartışmalarını çok gereksiz buluyorum. Siyaseten bu işin bir mantığı yok. Yeni sistemde bu tartışma çok gereksiz. Tartışma yapılabilmesi için somut teklifler ortaya konulmalı.’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal