Swinger Rezaletinde 'Tesisatçı' Detayı Ortaya Çıktı

16 ilde düzenlenen Swinger (eş değiştirme) operasyonunun detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şüphelilerden birinin su tesisatçısı olduğu halde partide kendisini diş hekimi olarak tanıtıp çiftleri dolandırdığı öne sürüldü.

10.10.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 10.10.2020-11:24) Swinger Rezaletinde 'Tesisatçı' Detayı Ortaya Çıktı

Adana merkezli 16 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları belirlenen kişilere yönelik düzenlenen operasyonun detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şehir şehir gezip parti yapan şüphelilerin, masrafları karşılayamayınca eşlerine para karşılığı fuhuş yaptıkları ortaya çıktı. M.S.Ş. isimli su tesisatçısının kendisini diş hekimi olarak tanıttığı, kadınlarla birlikte olduktan sonra para vermeden kaçtığı iddia edildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı kişilerin internet üzerinden tanışarak swinger yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştı. Savcılık izniyle 6 ay boyunca yapılan fiziki ve teknik takip yapan polis ekipleri, 35'i evli çift, 3 kadın ve 1 trans birey olmak üzere 74 kişinin şehir şehir gezerek fuhuş yaptıklarını tespit etti. 6 Ekim'de Adana merkezli 16 ilde 80 adrese 500 polisle düzenlenen operasyonda 69 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 28'i emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 41 kişi ise adliyeye sevk edildi.

'DİŞ HEKİMİYİM' DİYEREK DOLANDIRDI

Su tesisatçısı olan M.S.Ş. isimli şüphelinin, kendisini diş hekimi olarak tanıtıp, yanında getirdiği kadınla swinger partilerine katıldığı tespit edildi. Partilerde farklı çiftlerle birlikte olan şüphelinin kadınlara para vermediği, kocalarına "Sizin eşinizin çantasına bin lira koydum, söylemedi mi?" dediği, cep telefonu ve bilgisayar alma vaadi ile de kadınları kandırdığı belirlendi. İfade veren M.S.Ş.'nin "Onlara iyi yaptım" dediği öğrenildi.

CUMARTESİ GÜNLERİ DİSKO TOPLU PARTİ

Swinger şüphelilerinin her cumartesi parti yaptıkları ve partide ışıkları kapatıp disko topu kullandıkları öğrenildi. Aynı apartmanda iki komşunun evinde aynı saatlerde yapılan partide, alt kattaki komşunun disko topu bozulduğunda üst komşudan aldığı belirtildi.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal