Elazığ’da korkutan deprem: Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? (3 Mayıs 2024)

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’ne göre, Elazığ’da korkutan bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar ise bu gelişme sonrasında AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler listesi araştırmaları yapmaya başladı. Peki bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? Detaylar haberimizde…

03.05.2024-11:39 - (Son Güncelleme: 03.05.2024-11:39) Elazığ’da korkutan deprem: Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? (3 Mayıs 2024)

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan son dakika deprem verileri, milyonlarca vatandaşın gündemini oldukça meşgul ediyor. Elazığ’da meydana gelen depremin ardından deprem haberleri hakkındaki araştırmalar oldukça yoğunlaştı. Peki Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu?

Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu?

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan deprem, bölgede tedirginliğe neden oldu. Saat 23.57'de meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olarak Sivrice ilçesi belirlendi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, depremin 8,77 kilometre derinlikte gerçekleştiği tespit edildi.

Elazığ’da korkutan deprem: Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? (3 Mayıs 2024)

Elazığ Valisi Ömer Toraman, depremin hemen ardından kamuoyunu bilgilendirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçmiş olsun. Ekiplerimiz saha taramalarını yapıyorlar. Şu ana kadar intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır." ifadelerine yer verdi. Depremin yol açtığı herhangi bir zarar veya hasarın olup olmadığı konusunda henüz detaylı bilgi paylaşılmadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal