Survivor 1. 2. 3. 4. eleme adayları kim? 10 Haziran Survivor All Star eleme adayları kimler oldu?

Survivor hız kesmeden devam ederken bugün haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kazanan takım Gönüllüler olurken, bir eleme adayı çıkaracak takımda Ünlüler oldu. Peki, Bu haftanın eleme adayları kimler? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

11.06.2022-00:23 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-00:23) Survivor 1. 2. 3. 4. eleme adayları kim? 10 Haziran Survivor All Star eleme adayları kimler oldu?

Her yıl ekranlarda yer alan ve büyük bir heyecanla takip edilen Survivor yarışma programında sona yaklaşılıyor. İzleyiciler hangi adayın potada yer aldığını, kimin elendiğini merak etmektedir. Bu hafta gerçekleştirilen üçüncü dokunulmazlık oyunu sonrasında potadaki yeni aday belli oldu. Peki, Bu haftanın eleme adayları kimler? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Bugün haftanın 3.dokunulmazlık oyunu gerçekleştirilirken kazanan takımda Gönüllüler oldu. Hem kadınlar yarışmasında hem de erkekler yarışmasında oyunu kazanan Gönüllüler, Ünlülerden çıkacak aday için konsey yolunu tuttular.

Survivor 10Haziran eleme adayı kim oldu?

Bu hafta yapılan oyunlar sonrasında potada yer alan 3.isim Hikmet olurken 4.isim ise Anıl oldu.

Survivor 10 Haziran

Bu haftanın eleme adayları kimlerdir?

Survivor’da yavaş yavaş sona yaklaşırken vedalarda daha bir hüzünlü oluyor. Bu haftada potada yer alan isimler şu şekildedir:

1. eleme adayı: Ayşe

2. eleme adayı: Batuhan

3. eleme adayı: Hikmet

4. eleme adayı: Anıl

Survivor'da en son elenen isim kim?

Geçtiğimiz hafta Survivor macerasını sonlandıran isim Evrim oldu.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal