Süper Lig Fatih Karagümrük-Beşiktaş Karşılaşması

Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük-Beşiktaş karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapıyor.

06.01.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-16:00) Süper Lig Fatih Karagümrük-Beşiktaş Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, Karagümrük'ü 1-0 mağlup ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük-Beşiktaş karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Beşiktaş'ta bu sezon geçtiğimiz sezonu iki kupayla kapatan Teknik Direktör Sergen Yalçın ile haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından yollar ayrılırken takım U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli'ye emanet edilmişti. Önder Karaveli'nin takıma gelişiyle birilkte son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken siyah beyazlılar son olarak Katar'da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında Antalyaspor'u penaltıların ardından mağlup ederek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı. Ev sahibi ekip Fatih Karagümrük ise İtalyan teknik adam Francesco Farioli ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük koltuğunu Volkan Demirel'e emanet etmişti. Volkan Demirel yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan Fatih Karagümrük oynadığı oyun ile büyük bir beğeni toplarken kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasında taraftarları önünde 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Beşiktaş-Fatih Karagümrük

NE ZAMAN OYNANACAK?

Fatih Karagümrük ile Beşiktaş arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 18 Ocak Salı günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük-Beşiktaş karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Fatih Karagümrük ile Beşiktaş arasında oynanacak olan kritik mücadele Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük-Beşiktaş karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Fatih Karagümrük-Beşiktaş karşılaşmasının VAR hakemi Sarper Barış Saka olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Fatih Karagümrük : Viviano, Salih Dursun, Burak Bekaroğlu, Caner Erkin, Balkovec, Adnan Uğur, Jimmy Durmaz, Bistrovic, Emre Mor, Karamoh, Borini.

Beşiktaş : Ersin, Rosier, Necip, Vida, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Pjanic, Oğuzhan, Larin, Batshuayi.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Fatih Karagümrük ile Beşiktaş arasında Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında oynanan karşılaşmada Vodafone Park'ta Beşiktaş, Fatih Karagümrük'e karşı sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Fatih Karagümrük ile Beşiktaş arasında oynanan son 5 karşılaşmaya baktığımız zaman 4 karşılaşmada Beşiktaş galibiyeti ve 1 karşılaşmada ise Fatih Karagümrük galibiyeti gözlere çarpıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal