Süper Lig Hatayspor-Galatasaray Karşılaşması

Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Hatayspor-Galatasaray karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapıyorlar.

06.01.2022-14:16 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-21:20) Süper Lig Hatayspor-Galatasaray Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor, Galatasaray'ı konuk etti. Hatayspor, Galatasaray'ı kendi evinde 4-2 mağlup ederek sahadan ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Hatayspor-Galatasaray karşılaşması zirve hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Galatasaray bu sezon Süper Lig'de büyük bir hayal kırıklığı yaratırken,  lider Trabzonspor'un puan olarak bir hayli gerisinde kaldı ve topladığı 27 puanla ligin 10. sırasında yer aldı. Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'e gelen tepkiler her geçen hafta biraz daha artarken sarı kırmızılıların Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından kalesini gole kapatamaması, gol yollarında yaşadığı büyük sıkıntılar bu sezon en büyük problemlerden biri haline geldi. Hatayspor ise geçtiğimiz sezondan bu yana Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle hücüm hattında Mame Diouf, El Khaabi ikilisi gol yollarında büyük bir etki sağlarken, savunma hattında ise sergiledikleri başarılı oyun ile birlitke kaleci Munir'in kalesini gole kapatması Hatayspor açısından en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu.

Galatasaray - Hatayspor

NE ZAMAN OYNANACAK?

Hatayspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 16 Ocak Pazar günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Hatayspor-Galatasaray karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Hatayspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik mücadele Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Hatayspor-Galatasaray karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Hatayspor-Galatasaray karşılaşmasının hakemi Erkan Özdamar olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Hatayspor-Galatasaray karşılaşmasının VAR hakemi Hakan Ceylan olarak açıklandı.

MUHTEMEL 11'LER NASIL OLACAK?

Hatayspor : Abdullah, Kamil, Fatih, Burak, Samuel, Onur, Ribeiro, Kamara, Saba, Diouf, Dylan

Galatasaray :  İsmail, Boey, Marcao, Alpaslan, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Emre, Kerem, Halil

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Hatayspor ile Galatasaray arasında Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada Galatasaray, Hatayspor'a karşı sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. İki ekip arasında oynanan son 5 karşılaşmaya baktığımızda ise 2 karşılaşmada sahadan galip olarak ayrılan taraf Hatayspor olurken, 2 karşılaşma Galatasaray galibiyeti ve 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal