Sumudica: 'Türk Devleti Coronavirüsle Çok Ciddi Mücadele Etti'

Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik adamı Marius Sumudica, önemli açıklamalar yaptı.

07.05.2020-09:05 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-09:00) Sumudica: 'Türk Devleti Coronavirüsle Çok Ciddi Mücadele Etti'
Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik adamı Marius Sumudica, liglerin 12 Haziran'da tekrardan başlatılması kararına yönelik, "Türk devleti koronavirüsle çok ciddi mücadele etti. Bence bunun sonucunu da aldı. O yüzden haziranda liglerin başlaması normal." ifadelerini kullandı.ü.

Ülkesi Romanya'dan geri gelen Sumudica, gerçekleştirdiği konuışmada, Türkiye'ye tekrardan geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Pandemiyle savaş konusunda Türkiye'nin iyi işler çıkardığını belirten Sumudica, "Türk devleti koronavirüsle çok ciddi mücadele etti. Bence bunun sonucunu da aldı. O yüzden haziranda liglerin başlaması normal. Bizim için de güzel oldu. Her şey güzel geçer ve ligi de başarılı ve sorunsuz şekilde tamamlarız, diye ümit ediyorum. 12 Haziran güzel bir tarih." sözlerini söyledi.

Gaziantep FK Teknik Adamı, liglerin faliyete geçmesine 30 gün gibi bir zaman kaldığının söylenmesi üzerine, şu sözleri söyledi:

"Bence bu süre yeterli. Biz zaten böyle bir tahmin yürütüp hazırlanmıştık. Adından söz ettiren bir ekip olmak için çalışacağız. Karantina sürecinden sonra yeniden antrenmanlarda buluşacağız. O zamana kadar da yine bireysel idmanları sürdürmeliyiz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal