Sumru Ağıryürüyen ve Orçun Baştürk Borusan Müzik Evi’nde

“Borusan Müzik Evi”nin bu haftaki konukları Sumru Ağıryürüyen ve Orçun Baştürk olacak.

13.05.2020-12:46 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-12:45) Sumru Ağıryürüyen ve Orçun Baştürk Borusan Müzik Evi’nde
Borusan Klasik radyo kanalında başlayan “Borusan Müzik Evi” programının bu haftaki konukları Sumru Ağıryürüyen ve Orçun Baştürk olacak.

15 Mayıs Cuma saat 23.00-00.00 arasında gerçekleşecek programda sanatçılar, Bizans müziğinden Girit ezgilerine, Ortaasya geleneğinden Osmanlı musikisine kendilerini derinden etkileyen yapıtları sizlere sunacak.

Kaçıranlar ve yeniden dinlemek isteyenler için programın tekrarı da 22 Mayıs Cuma günü 12.00 ve 24 Mayıs Pazar günü 21.00’de yayınlanacak.

Programın ilerleyen günlerinde Murat Sezgi & Çağıl Özdemir, Şevket Akıncı, Gülşah Erol, Korhan Erel, Eray Aytimur, Hezarfen Ensemble, Amy Salsgiver (sa.ne.na), Mercan Dede, Necati Tüfenk & Can İnandım, Berke Can Özcan dinleyicilerle buluşacak.

Borusan Klasik’i internette, www.karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden, mobil ortamda iPhone (App Store), Blackberry (Blackberry App World), Nokia Symbian (Ovi Store ve Android (Google Play Store) cihazlarına indireceğiniz “Karnaval” uygulamasıyla, iPad kullanıyorsanız yine App Store’dan indireceğiniz “Karnaval Radyo” uygulamasıyla dinleyebilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal