Zeki Yavru, Hakkında Çıkan İddialara Yanıt Verdi!

Trabzonspor’un ara transfer döneminde satış listesine koyduğu Zeki Yavru, takımını TFF’ye veya başka bir adli makama şikayet etmediğini belirtti.

02.01.2019-10:35 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-10:32) Zeki Yavru, Hakkında Çıkan İddialara Yanıt Verdi!

Trabzonspor’un 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu Zeki Yavru, bordo mavili kulübü alacakları nedeniyle TFF’ye şikayet ettiği yönündeki haberler hakkında açıklamada bulundu.

Yavru, Trabzonspor’u TFF’ye şikayet ettiği şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu kaydederken, “Profesyonel kariyerim süresince bu tür polemiklere girmemeye ve sessiz kalmaya çalıştım. Fakat gerek sezon başında imza dönemimde gerekse de şimdi şahsımı itibarsızlaştırma çalışmaları olduğunu ve bunun çok sevdiğim Trabzonspor üzerinden yürütüldüğünü üzüntüyle takip etmekteyim. Pek çok defa haksızlığa uğramış olmama rağmen hayatımda hiçbir zaman Trabzonspor Kulübünü ne TFF’ye ne de başka adli makamlara şikayet etmedim. Etmem, etmeyeceğim. Bir insanın doğduğu büyüdüğü ve gönülden bağlı olduğu şehrin takımını şikayet etmesi benim hayat görüşüme göre en hafif tabiriyle saygısızlıktır. Öncelikle bunun bilinmesini isterim.” ifadelerini kullandı.

Bordo mavili kulübün şimdiye dek almış olduğu her karara saygı duyduğunu belirten 27 yaşındaki oyuncu, “Bu süreçte alınan hak etmediğim kadro dışı kararına da saygı duyup Trabzonspor Kulübü için elimden geleni yapmayı sürdüreceğim.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal