Yusuf Yazıcı: 'Benim Amacım EURO 2020’de Olabilmek'

Lille’e 17.5 milyon Euro bonservis ücretiyle giden Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'da giydiği formanın emekli edilmesinin kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.

06.03.2020-08:56 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-08:52) Yusuf Yazıcı: 'Benim Amacım EURO 2020’de Olabilmek'
Bu sene başında Trabzonspor’dan, 17.5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Fransız takımı Lille’e giden fakat dizinden talihsiz bir sakatlık geçiren Yusuf Yazıcı, özel bir konuşma yaptı. Trabzonspor'un 97 numaralı formasını emekliye ayırdığı Yusuf, şu sözleri söyledi:

“Tedavim gayet iyi gidiyor. Benim amacım EURO 2020’de olabilmek. Hazır hissettiğimde risk almayı severim ama bazen hazır olmadan alınan riskler daha büyük sonuçlar yaratabiliyor. Çok iyi bir jenerasyon yakaladık. Hem Avrupa Şampiyonası’nda hem de sonraki turnuvalarda başarılı olacağımıza inanıyorum.”

“Trabzonspor alt yapısından yetiştim. Forma numaramın emekli edilmesi, tek kelimeyle benim için ‘Gurur’. Bu formayı giymek zaten başlı başına büyük bir onur. Trabzon’da konu futbolsa ilham kaynağı olacak birçok isim var ve bunların arasında kendi ismimi telaffuz etmem biraz haksızlık olur. Ama tüm dünyaya kendimi gösterebilmiş olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Kısa, orta ve uzun vadeli planlarım var. Hayal kurmak insanı canlı tutar. Ben de hayal kurdukça motive oluyorum.”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal