Yeni Malatyaspor’a Adem Büyük Şoku!

2018-2019 sezonu hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Yeni Malatyaspor’da Adem Büyük’ten gelen haber moralleri bozdu.

07.07.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-12:46) Yeni Malatyaspor’a Adem Büyük Şoku!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp yapan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Sportif Direktör Ali Ravcı, idman esnasında göğsünün üzerine düşen Adem Büyük’ün kaburga kemiğinin kırıldığını belirtti.

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’un deneyimli forveti Adem Büyük’ün idman sırasında göğsünün üzerine düşerek sakatlandığı ifade edildi.

Kamp çalışmalarının ilk etabına 1 Temmuz’da Bolu’da başlayan Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini ve oyuncuların fiziksel olarak sezon içinde bir problem yaşamaması adına bu antrenmanların gerekli olduğunun altını çizerken “Şimdiye dek Adem’in dışında herhangi bir problem yaşamadık. Adem, dün idmanın bir kısmında göğüs kafesinin üzerine düştü. Aldığımız bilgi doğrultusunda kendisinde ufak bir kırık oluştu. Doktorlar iyileşme süresinin 3-6 hafta arasında olduğunu söylediler. Bizim için büyük bir talihsizlik. Çünkü önemli bir futbolcu Adem. İnşallah en kısa sürede iyileşir ve yeniden takımla çalışmalara başlar” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal