'Ya Kahraman İlan Ediliyoruz Ya da Hain'

Gençlerbirliği maçında attığı golle takımına 1 puan kazandıran Emre Belözoğlu "Eğer bırakma kararı alırsam benim için de kolay bir süreç olmayacak" dedi.

07.07.2020-21:08 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-21:13) 'Ya Kahraman İlan Ediliyoruz Ya da Hain'

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından kaptan Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

YA KAHRAMAN İLAN EDİLİYORUZ YA DA HAİN!

Fenerbahçe'nin kendisi üzerinden konuşulmasının hata olduğunu ifade eden Belözoğlu, "Elimden geleni yapmaya çalışıyorum, bu duruma sevinmeli miyim, üzülmeli miyim bilmiyorum. Benim kaderim olmuş, ya kahraman ilan ediliyoruz, ya hain ilan ediliyoruz. Bu süreçlere de alıştık. Bir hafta önce bir pozisyon üzerine iki hafta konuşuluyor, ben de gündeme gelmek istemiyorum. Futbolu çok seviyorum, bu ülkede futbol oynayan birçok futbolcudan daha çok seviyorum futbolcu. Belki de oyuna girdikten gol atmayı Allah'a bana bu yüzden nasip ediyor" dedi.

ALİ KOÇ ÖNDERLİĞİNDE ÇÖZECEĞİZ

Fenerbahçe taraftarının kendilerine inanmasını isteyen Belözoğlu, "İnşallah Fenerbahçe taraftarı bize inansın. Önümüzde çözmemiz gereken çok ciddi sorunlar var, bunları liderimiz Ali Koç önderliğinde çözeceğiz. Fenerbahçe taraftarı bize inansın. Eğer bırakma kararı alırsam benim için de kolay bir süreç olmayacak. Bizim adımıza çok kötü bir süreç... Hatalar yaptık, hatalar yapmaya da devam ediyoruz. Kalan üç maçımız var ve bu üç maçı kazanırsak başka bir senaryoyu da görebiliriz. Tüm sorunları çözerek inşallah önümüzdeki sezon Fenerbahçe taraftarının mutlu olabileceği bir sistem kuracağız" şeklinde konuştu.

KARIŞIK DUYGULAR YAŞIYORUM

Gol atması hakkında da konuşan Belözoğlu, "Gol atmak güzel, bunlar mutlu eden şeyler ama şu anda karışık duygular yaşıyorum. Olayın benim üzerimden gitmesini istemiyorum, tam tersine çözmemiz gereken çok daha önemli sorunlar var" dedi.

OZAN TUFAN'IN AÇIKLAMALARI...

BUGÜNKÜ OYUN HAYAL KIRIKLIĞI

Maçı değerlendiren Ozan, "Maça kötü başladık, istediğimiz oyunu oynayamadık. Bizim de hedeflerimiz var, bu maçı kazansak daha farklı bir hal alabilirdi. Bugünkü oyun hayal kırıklığı. Ofansif de, defansif de kötü bir Fenerbahçe vardı. Bugün stoper oynamam kendi isteğimle ya da başka bir şeyle değil, o mevkide Fenerbahçe'nin ihtiyacı vardı, ben de geçtim. Fenerbahçe için ben her şeyi yaparım. İyi oynarım, kötü oynarım ama ikiletmem. Oranın oyuncusu olmayabilirim ama elimden geleni yaptım." dedi.

UMARIM FORM DÜŞÜKLÜĞÜNÜ ENGELLERİZ

Maç başında yaşadıkları sorun sorulan genç oyuncu, "Herkes konsantre ama sahaya çıkınca bir problem çıkıyor herkeste, o da tüm takımı etkiliyor, belli bir dakikadan sonra açılabiliyoruz. Son haftalarda bir form düşüklüğü var, umarım sonraki haftalarda form düşüklüğünü giderebiliriz." cevabını verdi.

VEDAT MURİC: 3 FİNAL MAÇIMIZ VAR

Karşılaşmayı değerlendiren Vedat Muriqi "Maça çok tutuk başladık, çok pozisyon verdik, çok bireysel hata yaptık, ilk yarıda gol yemedeiğimiz için şansımız yanımızdaydı. İkinci yarıda daha iyi oynadık ama yine kazanamadık, çok üzgünüz. Şimdi önümüzde üç final maçımız var ve bu üç maçı da kazanarak Avrupa kupalarındaki yerimizi garantilemek istiyoruz." dedi.

FORMAYI HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ

Fenerbahçe ile ilgili konuşan Vedat Muriqi "Fenerbahçe çok büyük kulüp ve bu camialar sadece şampiyonluk yarışını kaldırabiliyor. Şampiyonluk şansını kaybettiğiniz zaman konsantrasyon sorunu olabilir ama kimse merak etmesin, bu armayı, formayı hak ettiği yere taşıyacağız." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal