Westbrook: '10 Yaşında Jordan'la Tanışma İmkanım Vardı, Tanışmadım'

Houston Rockets yıldızı Russell Westbrook, Michael Jordan ile tanışma şansının olduğu, fakat bu şansı değerlendirmediği bir anısından bahsetti.

23.04.2020-13:46 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-13:43) Westbrook: '10 Yaşında Jordan'la Tanışma İmkanım Vardı, Tanışmadım'
Houston Rockets yıldızı Russell Westbrook, Michael Jordan ile tanışma şansının olduğu, fakat bu şansı değerlendirmediği bir anısından bahsetti.

Westbrook, ünlü talk show sunucusu Jimmy Fallon'la gerçekleştirdiği konuşmada, anısından şöyle bahsetti:

"Michael Jordan'la ilk kez tanışma fırsatı bulduğumda, sanırım 10 veya 11 yaşındaydım. Michael Jordan'ın kampına gitmiştim. Ailem beni Michael Jordan'ın Santa Barbara'daki kampına götürmüştü. Jordan'ın kampı bittiğinde, genellikle her çocuk ve her takım, Michael Jordan'ın imzalayabileceği bir şey getirmelidir. Sırada durmanız ve hazır olmanız gerekir. Sıra benim takımıma geldiğinde, ailem bana imza almam için bir basketbol topu vermişti… Nedenini ve ne düşündüğümü bilmiyorum, ama gitme zamanım geldiğinde, bir maçın ortasındaydım."

"Zaten diğer çocuklarla maçtaydım ve koçum 'Hadi, hadi, Michael Jordan ile bir fotoğraf ve imza alma fırsatını kaçıracaksınız' demiştim. Kendi kendime 'Ben iyiyim, şu anda ihtiyacım yok' demiştim. Yani Michael Jordan'la fotoğraf çekmemiş ve imza alamamşıtım, ciddi ciddi sıraya girmemiş ve basketbol oynamaya devam etmiştim. Yorulana ve kamp bitene kadar basketbol oynamaya devam etmiştim. Eve geldiğimde, annem ve babam 'Topu imzalattın mı?' dediler ve ben de 'Hayır, o sıra maçtaydım' demiştim.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal