Vagner Love'ın Cezası Belli Oldu

Brezilyalı futbolcu Vagner Love, Beşiktaş kulübünden izinsiz Brezilya basınına yaptığı açıklamalarından sonra kadro dışı kalmıştı. Beşiktaş yönetimi, bu olayın ardından Love'a ceza kesti.

15.01.2019-08:32 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-09:41) Vagner Love'ın Cezası Belli Oldu

Vagner Love, Beşiktaş kulübünden izinsiz Brezilya basınına yaptığı açıklamalarından sonra kadro dışı bırakılmıştı. Siyah beyazlı yönetim, bu olayın ardından Love'ye ceza kesti. 

Yönetimin Vagner Love’a 100 bin euro (632 bin TL) ceza kestiği öğrenildi. Yönetim kurulu tarafından belirlenen cezayı, kulübün idari personelinin Love'nin menajerine yazılı olarak ilettiği belirtildi.

İşte Brezilyalı futbolcu Vagner Love'nin Brezilya basınına yaptığı o açıklama;

“Beşiktaş’ın bana 5 aylık borcu var. Ay sonunda 6 olacak... Daha 1.5 yıllık kontratım var. Ben tüm kurallara uyuyorum. Antrenmana çık diyorlar, çıkıyorum. Benim içim rahat çünkü FIFA, bu tür durumlarda oyuncuları koruyor. Eğer bana ödeme yapmazlarsa FIFA’ya giderim. Teknik direktörümüz artık beni düşünmediğini ve kulüp bakmamı söyledi. Ben de ona eğer paramı verirseniz hayatımı sürdürmeye devam ederim dedim. Bana yapılan şeyler, Beşiktaş’ın karakterine uymuyor” açıklamasını yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal