Usain Bolt’un Futbolculuk Kariyeri Başlıyor!

Avustralya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Central Coast Mariners ile anlaşma sağlayan dünya ve olimpiyat şampiyonu Jamaikalı atlet Usain Bolt, Avustralya'ya ulaştı.

18.08.2018-11:19 - (Son Güncelleme: 18.08.2018-11:28)

Atletizm kariyerini noktalamasının ardından profesyonel futbolculuk serüvenine başlayacağını açıklayan ve Avustralya'nın Central Coast Mariners ekibiyle 6 haftalık deneme süresi konusunda prensip anlaşmasına varan Bolt, Avustralya’nın Sydney kentine ulaştı.

Havaalanında kulüp yöneticileri, taraftarlar ve çok sayıda basın mensubu tarafından karşılanan 31 yaşındaki Bolt, "Ne yapabileceğimi göstermek için buradayım." ifadesini kullandı.

Avustralya'da ne kadar kalmak istediğine ilişkin bir soru üzerine "sonsuza dek" yanıtını veren Bolt, "Kapasitemi ve ne yapabileceğimi biliyorum, bundan dolayı bu bir fırsat." şeklinde konuştu.

Ekim ayında başlayacak sezon öncesinde anlaşma gereği 6 haftalık deneme süresine tabi tutulacak Bolt'un beğenilmesi durumunda en az 1 yılık sözleşme imzalanılacağı tahmin ediliyor.

Olimpiyatlarda 8, dünya şampiyonalarında ise 11 defa altın madalya kazanmasından sonra atletizm kariyerine son verdiğini ve kariyerini futbol sahalarında sürdürme kararı verdiğini açıklayan Bolt, Almanya, Norveç ve Güney Afrika ekipleriyle de idmanlara çıkmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal