Ünal Karaman: Evimize Mutlu Dönmek İstiyoruz

AEK ile oynayacakları maça ilişkin konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, futbolun doğrularını yaparak Trabzon'a mutlu dönmek istediklerini söyledi.

21.08.2019-19:54 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-19:45) Ünal Karaman: Evimize Mutlu Dönmek İstiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, AEK ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.  

"KEYİFLİ MÜCADELE İZLETECEĞİZ"   

Karşılaşmanın her iki takım açısından da zor ve önemli olacağını ifade eden Ünal Karaman, "Bu bilinçle hazırlığımızı yaptık. Rakibimize saygı duyuyoruz. Futbolun doğrularını yapmaya çalışan bir rakiple oynayacağız. Oyunun her alanında kendi futbol planı doğrularından vazgeçmemeye çalışan bir rakibimiz var. Biz de benzer özellikteyiz. Yarın futbolseverler keyifli mücadele izleyecekler. Hazırlığımızın karşılığını almak istiyoruz" diye konuştu.  

"OYNANMAMIŞ MAÇIN FAVORİSİ OLMAZ"   

Maçın favorisinin olup olmadığına dair bir soruya da Ünal Karaman, “Oynanmamış hiçbir müsabakada ben favori görmem. Rakibimizin teknik direktörünün yaptığı yorumlara saygı duymanın ötesinde yorum yapmayı uygun görmüyorum. Şayet bu maça; adına derseniz, ben oynanmamış hiçbir müsabakada favori görmem. Sonuçta sahada çıkıp kendi doğrularınızı yaparsınız, yapmadığınız anda cezayı keserler, yaparsanız gülerek ayrılırsınız." cevabını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal