Ümit Özat'tan Fatih Terim'e Övgü Dolu Sözler!

Adana Demirspor'la yollarını ayıran ve adı Azerbaycan Ligi ekiplerinden Sabah FK ile anılan tecrübeli teknik direktör Ümit Özat'tan flaş Fenerbahçe açıklaması geldi.

02.10.2019-11:12 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-11:08)

Uzun yıllar Fenerbahçe'de top koşturan ve takımın kaptanlığını yapan efsane oyuncu Ümit Özat'tan çarpıcı açıklamalar geldi. Geçtiğimiz aylarda Adana Demirspor ile yollarını ayıran ve daha sonrasında adı sık sık Azerbaycan ekipleriyle geçen tecrübeli çalıştırıcıdan Fenerbahçe açıklaması geldi.

"HAYALİM FENERBAHÇE.."

“Herkesin hayali var. Benim de hayalimde Fenerbahçe teknik direktörü olmak var. Kişilerden beklentim yok. Çalışmak lazım. İçimi bir Allah bir de ben bilirim. Türklük; Fenerbahçelilik, Galatasaraylılık, Beşiktaşlılık, Trabzonsporluluk değildir, Türklük; kendi vatandaşına sahip olmaktır. Rakibinize saygı duymanız lazım. Biz her şeyi çok iyi biliyoruz.”

"TÜRK FUTBOLUNUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ HOCASI.."

“Çalıştığım en iyi teknik direktör Fatih Terim. Herkes egosunu tatmin etmek için savaşıyor. Fenerbahçeliler alınıp darılmasın Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hocası Fatih Terim’dir. Ben olmayan bir şey söylemiyorum. Sizin maç izlemediğiniz stadyumlarda Fatih Terim maç yönetmiştir. O ayrı bir dünya. Fatih Hoca ile 6 maç çalıştım, biraz daha çalışsam daha farklı olabilirdi. Fatih Terim’in üzerine algı operasyon yapılıyor. Fatih Hoca merhametli adamdır.”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal