Ümit Özat: 'Bu Sene Artık O Sene'

Adana Demirspor Teknik Patronu Ümit Özat, TFF 1. Lig'in 4. haftasında Adanaspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi değerlendirmeler yaptı.

01.10.2020-17:50 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-17:36) Ümit Özat: 'Bu Sene Artık O Sene'

Adana Demirspor’un tecrübeli hocası Ümit Özat, TFF 1. Lig'in 4. haftasında Adanaspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyleyerek, "Bu sene artık o sene, diyeceğiz. 168 hafta sonra ilk defa liderlik koltuğuna oturmuş Adana Demirspor. Şunu da inanarak söylüyorum ki sezon sonunda da böyle olacak inşallah." ifadelerini kullandı.

Mavi- lacivertli ekip, 4 Ekim Pazar günü Adanaspor ile oynayacakları karşılaşmanın çalışmalarını teknik patron Özat yönetiminde Adana Demirspor Tesisleri'nde devam ettiriyor.

Özat, idmandan önce basın mensuplarına verdiği demeçte, futbolcuların çok istekli olduğunu ve galibiyet için yoğun çalıştıklarını ifade etti.

Her müsabakaya 3 puan hedefiyle çıkacaklarını dile getiren Özat, oluşturdukları oyuncu iskeletinden memnun olduğunu vurguladı.

Özat, şunları kaydetti:

"Derbi önemli, keşke taraftar da olsaydı. Bu şehrin 2 güzide takımının en önemli maçı ve bana göre lige iyi başladık. Üç maçta 9 puan da alabilirdik. Üç maçta net 24 gol pozisyonuna girmişiz, 3 gol yemişiz, 2 duran top 1'i de penaltı, o da duran top."

İyi futbolculardan oluşan kadroları idare etmenin de zor olduğunu aktaran Özat, "Rekabet açısından zor bir kadromuz var. Çünkü herkes oynamayı bekleyecek. Dolayısıyla hayatımda ilk defa sezon başında böyle bir kadroya sahip oldum. Bu sene artık o sene, diyeceğiz. Herhalde 168 hafta sonra ilk defa liderlik koltuğuna oturmuş Adana Demirspor. Şunu da inanarak söylüyorum ki sezon sonunda da böyle olacak inşallah." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal