Uğurcan Çakır'a Bir İtalyan Devi Daha Talip Oldu

Liverpool, Manchester City, Tottenham, Everton ve Sevilla’nın, Uğurcan Çakır'ın son talibi Roma oldu. Trabzonspor ile iletişime geçen İtalyan kulübü, genç kalecinin şartlarını sordu.

11.05.2020-12:00 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-11:57) Uğurcan Çakır'a Bir İtalyan Devi Daha Talip Oldu
Trabzonspor'da kaleye geçtikten bu yana sergilediği başarılı performansla Avrupa devlerinin radarına takılan Uğurcan Çakır için her geçen zaman başka bir büyük takım iletişime geçiyor. Liverpool, Manchester City, Tottenham, Everton ve Sevilla'nın ısrarla transfer etmek istediği 23 yaşındaki genç eldivenin son talibinin İtalyan’ın köklü kulübü Roma olduğu belirtildi. Takımında milli oyuncularımız Cengiz Ünder ve Mert Çetin'i tutan sarı- kırmızılılar, Trabzonspor ile iletişime geçti ve genç file bekçisinin şartlarını sordu.
'20 MİLYON EURO'LUK TEKLİF'
Bordo- mavili yönetim, transferin gözde isimlerinden olan Uğurcan'ı rekor fiyatla yurtdışına yollamayı umuyor. Bu doğrultuda Başkan Ahmet Ağaoğlu ve idarecileri yapılan her öneriyi, pazarlıkları kızıştırmak için kullanıyor. Bilineceği üzere Başkan Ağaoğlu devre ortasında "Uğurcan için 20 milyon Euro'luk teklif aldık" açıklamasında bulunmuştu. Yönetimin amacı bu fiyatı daha da yukarıya çıkarmak. Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sonrasında darbe alacak ekonomi sebebiyle pazarlıklar çok kapışmalı geçecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal