Uğurcan Çakır: 'Tek Hayalim Var'

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Uğurcan Çakır, liglerin askıya alındığı zamanda dahi isminin transfer haberleriyle çıkmasıyla alakalı olarak açıklamalarda bulundu.

15.04.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-10:15) Uğurcan Çakır: 'Tek Hayalim Var'
Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, liglerin askıya alındığı zamanda adının başka takımlarla anılması hakkında, "Benim şu an tek hayalim var o da şampiyonluk kupasını kaldırmak" dedi.

Manchester United, Liverpool, Sevilla ve Inter gibi takımların takibinde olan 24 yaşındaki kaleci, Trabzonspor'lu taraftarlara şu sözleri söyledi:

"Virüs salgını nedeniyle antrenmanlarımızı evde yapıyoruz. Bu günlerde aileme zaman ayırıyorum. Çocukluğumdan şu an bulunduğum zamana kadar en çok istediğim şampiyon olmak. Bunu herkes çok iyi biliyor. Hayallerimden birisi bu formayı giymekti diğeri ise bu forma ile kupayı kaldırmak."

Ahmet Ağaoğlu da Uğurcan için, "İyi bir kalecimiz olduğu, bana göre Avrupa'nın en iyi 3 kalecisinden biri, Avrupa'nın en iyi 5 forvetinden biri bizde, bu da Trabzonspor adına bizim için şans. Diğer yandan Uğurcan ülke futbolu için de şans. Uğurcan için 20 milyon euroluk teklif geldi, kabul etmedi" diye konuşmuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal