UEFA’dan Dejan Lovren’e Men Cezası!

UEFA, Hırvatistan ile İspanya arasında oynanan Uluslar Ligi karşılaşmasının ardından sosyal medyada yer alan hakaret içerikli sözleri sebebiyle Hırvat stoper Dejan Lovren'e 1 maç men cezası verdi.

12.01.2019-10:15 - (Son Güncelleme: 12.01.2019-10:13) UEFA’dan Dejan Lovren’e Men Cezası!

UEFA, Uluslar Ligi’nde Hırvatistan ile İspanya arasındaki karşılaşma sonrası sosyal medyaya hakaret içerikli paylaşımda bulunan Dejan Lovren’e 1 karşılaşmadan men cezası verdi.

15 Kasım'da Hırvatistan'ın İspanya’yı konuk ettiği ve 3-2 galip ayrıldığı UEFA Uluslar Ligi mücadelesi sonrası sosyal medya aracılığıyla İspanya Milli Takımı kaptanı Sergio Ramos'a yönelik hakaret içerikli açıklamalarda bulunan Lovren, UEFA tarafından ceza aldı.

UEFA, Hırvat futbolcuya söz konusu ifadelerinden dolayı milli takımdan 1 maç men cezası verdiğini açıkladı.

Lovren, İspanya karşılaşması sonrası resmi Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "3-2. Çık ve basın toplantısında konuş, meslektaşım. Ne meslektaşı, bir alçaklar çetesi." ifadelerine yer vermişti.

Ayrıca UEFA, aynı karşılaşmada Hırvat taraftarların sahaya attığı yabancı maddelerden ve tribündeki merdivenlerin boş bırakılmamasından ötürü Hırvatistan Futbol Federasyonuna 13 bin euro para cezası verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal