Tümer Metin’den Şok Sözler! Ortalık Karışacak!..

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe forması giyen yorumcu Tümer Metin, Siyah-Beyazlı takım hakkında şok sözler söyledi. Beşiktaşlı taraftarlar, Tümer Metin'e çok öfkeli.

27.10.2020-11:01 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-11:00) Tümer Metin’den Şok Sözler! Ortalık Karışacak!..

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde uzun süre ülke gündeminde yer tutan Tümer Metin, yorumlarıyla yeniden tartışma konusu oldu.

Yorumcu olduğu TRT'de Beşiktaş takımını eleştiren Tümer Metin, Siyah-Beyazlı taraftarların tepkisini çekti. Tümer Metin'in Beşiktaş hakkındaki yorumları şöyle:

EFSANE OLDUĞU İÇİN HOCA.

Beşiktaş'ın hocası, sadece efsane futbolcusu olduğu için orada hocalık yapıyor. Beşiktaş'ta liyakat kalmamış. Beşiktaş'ta sadece iyi insan olduğu için 12 yıldır oynayan futbolcu var.

BENİ KONUŞTURMAYIN YA!

Beşiktaş'ta 2 tane 10 numara oturuyor. Birisi Ljajic, birisi Oğuzhan. Birinin kız arkadaşı ile sorunu var diye 1,5 senedir ortada yok. Birinin de, neyse… Beni koşturmayın ne olur ya. Ötekinin mazisinde 3-5 tane iyi maç var diye bekliyoruz senelerdir.

Siyah-Beyazlı taraftarlar ise uzun yıllar geçmesine rağmen Tümer Metin'e Fenerbahçe'ye transfer olmasından ötürü çok öfkeli. Eski futbolcu Tümer Metin hakkında Twitter'da binlerce Tweet atıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal