Trezeguet Hakkında Flaş İddia!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da oynayan Trezeguet için flaş bir iddia ortaya çıktı. Premier Lig'de istenilen performansın dışında kalan oyuncu için hem Beşiktaş hem de Galatasaray devreye girdi.

09.04.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-13:30) Trezeguet Hakkında Flaş İddia!

Kasımpaşa'da sergilediği performans ile İngiltere Premier Lig kulüplerinden Aston Villa'ya giden Mısırlı yıldız Trezeguet'nin kulüpten gideceği iddiaları atıldı. Süper Lig'de Kasımpaşa’da top koşturan 25 yaşındaki yıldızın ismi sürekli Galatasaray ile geçiyordu. Şu sıralar Galatasaray’ın dışında Beşiktaş’da devreye girdi.

Bu sezon öncesinde Aston Villa’ya transfer oldu. Trezeguet, Süper Lig’e tekrar gelebilir. Galatasaray ve Beşiktaş'ın Mısırlı yıldız için devrede olduğu konuşuluyor. Eurosport’tan Manu Lonjon’un yaptığı habere göre Trezeguet, bu yaz Aston Villa’dan gidebilir.

Mısırlı yıldızın bir zamandır Beşiktaş’la konuştuğu fakat Galatasaray’ın Trezeguet ile pazarlıkta önemli aşama kat ettiği belirtildi. Sarı- kırmızılıların bu transferi Feghouli’nin gitmesi durumunda sonlandıracağı iddia edildi. 25 yaşındaki futbolcu yazın 10 milyon euro bonservis bedeliyle İngiltere’nin yolunu tutmuştu.

Bu sezon Aston Villa kulübüyle 31 karşılaşmaya çıkan Trezeguet, 4 gol 3 asistlik katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal