Trabzonspor'un Yeni Transferi Alexander Sörloth: ''Mücadeleyi Asla Bırakmadık''

Dün gece Sparta Prag ile oynanan maçın ardından bordo-mavili takımın ikinci golünü kaydeden yeni transfer Alexander Sörloth açıklamalarda bulundu.

09.08.2019-11:44 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-11:40) Trabzonspor'un Yeni Transferi Alexander Sörloth: ''Mücadeleyi Asla Bırakmadık''

Karşılaşmayı 2-2 beraberlikle tamamlayan Trabzonspor Türkiye için avantajlı bir skor elde etti. 2-0 geriye düştüğü maçta son 10 dakika içinde bulduğu 2 gol ile beraberliği yakalayan bordo mavililerin ikinci golünü yeni transfer Alexander Sörloth kaydetti. Maç sonunda açıklamalarda bulunan yıldız golcü şu sözleri söyledi.

İkinci maçta taraftarlarımızla tanışacağım

''Kötü başladık ama iyi toparladık. Benim için çok güzel bir maç oldu gol attığım için. Takımımızın karakterini gösteriyor aslında. Kötü bir ilk yarı performansıydı. Ama mücadeleyi bırakmayarak iyi bir sonuç aldık. İkinci maçta taraftarımızın desteğiyle iyi bir sonuç alacağız. İkinci maç için bundan daha iyisini yapabileceğimizi gösterebiliriz. Taraftarlarımızla ilgili harika şeyler duydum. İkinci maçta onlarla da tanışacağım.'' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal