Trabzonspor’un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Eddie Newton Kimdir?

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü belli oldu! Detaylar haberin devamındadır.

02.08.2020-15:55 - (Son Güncelleme: 02.08.2020-16:52) Trabzonspor’un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Eddie Newton Kimdir?

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü, takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan, Eddie Newton oldu.

Trabzonspor Kulübü, A takımda antrenör olan Eddie Newton ile yeni sezonda teknik direktör olarak beraber olma kararı alındığını açıkladı.

Kulübün internet adresinden yapılan konuya yönelik bilgilendirmede, ''Yönetim kurulumuz, A takımımızda antrenör olarak görev yapan Eddie Newton ile yeni sezonda teknik direktör olarak devam edilmesi yönünde karar almıştır. Newton'a görevinde başarılar dileriz.'' açıklaması yapıldı.

EDDİE NEWTON KİMDİR?

Edward John Ikem Newton 13 Aralık 1971 doğumludur.

İngiliz eski profesyonel futbolcu olup aynı zamanda Premier League kulüplerinden Chelsea'de Roberto Di Matteo'nun görev süresince yardımcı teknik direktörlük görevi yapmış ve iki numaralı teknik adam olmuştur.

9 yıl Chelsea’de oynayan, antrenörlük döneminde de Stamford Bridge’de 7 yıl boyunca her kademede görev yapan Newton, Trabzonspor'un teknik direktörü oldu.

Öncesinde Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir'in ikinci yardımcı antrenörü olan Newton, Hüseyin Çimşir'den sonra takımın geçici teknik direktörü olmuştu.  29 Temmuz 2020'de Trabzonspor'un başında Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal