Trabzonspor’dan VAR Talebi!

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Spor Toto Süper Lig’de oynanan tüm karşılaşmalardaki VAR (Video Yardımcı Hakem) konuşmalarının şeffaf bir biçimde açıklanması gerektiğini belirtti.

23.01.2019-17:24 - (Son Güncelleme: 23.01.2019-17:23) Trabzonspor’dan VAR Talebi!

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un, Medipol Başakşehir ile karşılaştığı müsabakada kritik hataların yapıldığını öne sürerek, "Ne ilginçtir ki bu pozisyonların hiçbirinde VAR'a gidilme gereği bile duyulmadı. Trabzonspor Kulübü olarak bu diyalogların kamuoyunu direkt ilgilendirdiğini düşünüyoruz. Bundan dolayı maçın hakemi Halil Umut Meler ve VAR hakemi Fırat Aydınus ile AVAR hakemlerinin arasında geçen diyalogların yayımlanmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

"Hafta sonu Akyazı'da bir uçak düştü ve biz bu uçağın hangi nedenle düştüğünü öğrenebilmek için o kara kutunun açılmasını istiyoruz." ifadesini kullanan Şahin, şunları söyledi:

"Yalnızca Trabzonspor'un maçları değil tüm Süper Lig müsabakalarındaki VAR konuşmaları şeffaf bir biçimde açıklanmalıdır. Mesela Hollanda 1. Ligi'nde de VAR uygulaması kullanılıyor. Orada VAR'a gidilen tüm pozisyonlarda hakemlerin kendi aralarındaki telsiz konuşmaları canlı veriliyor ve herkes izliyor. Bizde neden gizli?"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal