Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'dan Hakemlere Sert Eleştiri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'a yenilerek elendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında hakemleri sert sözlerle eleştirdi.

26.02.2019-23:05 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-23:00) Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'dan Hakemlere Sert Eleştiri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor, Ümraniyespor'a 3-1 yenilerek kupadan elendi. Maç sonunda Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman önemli açıklamalarda bulundu.

"YAPMAYIN BUNU!"

Mücadelenin hakemlerini eleştiren Karaman, ''Bu karşılaşmalarda bir kazanan, bir kaybeden olacak. Bugün biz kaybeden takım olduk. İçeride pozisyonlara tekrar bakıyorum. Arkadaşlar futbol oynuyoruz. Savunma oyuncularını iptal edelim o zaman. Bakıyorum, doğru bakmaya çalışıyorum. Zorluyorum, ikili mücadelede mi var faul, elle mi müdahale var.  Hiçbir şey göremiyorum. Ümraniyespor'un galibiyetini küçümsemiyorum ama arkadaşlar yapmayın bunu." ifadelerini kullandı.

"TATMİN EDİCİ AÇIKLAMA BEKLİYORUM"

Hakem hatalarından ligde de çok çektiklerini ifade eden Ünal Karaman, "Beni ve camiamı tatmin edici bir açıklama olması lazım. Burada insanlar mücadele veriyor. Ceza alanı içinde savunma oyuncusu hiç mi müdahale etmeyecek? Yapmayın bunu! Son derece rahatsızım. Lig maçında başımıza geliyor, dönüyoruz yine aynısını burada yaşıyoruz. Kötü oynayıp kaybedebilirsiniz, onu da hazmederiz. Ama bu kararları yakıştıramıyorum. Doğru da bulmuyorum.'' diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal