Trabzonspor - Beşiktaş Maçının Hakemleri Koronavirüse Yakalandı!

Trabzonspor-Beşiktaş derbisi yardımcı hakemleri olan Volkan Narinç, Ramazan Keleş ve Samet Çiçek koronavirüse yakalandı.

12.09.2020-13:39 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-16:43) Trabzonspor - Beşiktaş Maçının Hakemleri Koronavirüse Yakalandı!

Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın'ın yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanmasının sonrasında, bir kötü haber de hakemlerden geldi.

TRABZON - BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE YER ALACAKLARDI

Yarın yapılacak Trabzonspor - Beşiktaş maçında görev yapması düşünülen Volkan Narinç'in koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

DENİZ ÇOBAN TWITTER'DAN DUYURDU

Eski hakem Deniz Çoban'ın Twitter'dan açıkladığı habere göre, üst klasman hakemi Ramazan Keleş ile üst klasman yardımcı hakemi Samet Çiçek de koronavirüs oldu.

DERBİNİN İPTAL OLMASI DA MASADA!

Bugün sabah saatlerinde Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın koronavirüse yakalanması ve ardından derbi hakemlerinin de testlerinin pozitif çıkması, yeni sezonun ilk derbisinin iptal mi olacağı soru işaretini de peşinden getirdi. TFF'nin yaşanan bu gelişmeler sonrasında nasıl bir karar alınacağı ise merakla bekleniyor.

FEDERASYON YERLERİNE BAŞKA İSİMLER ATAYABİLİR

Türkiye Futbol Federasyonu, bu hakemlerin yer alacağı maçlara başka isimleri görevlendirme seçeneğini de masaya yatırıyor.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Bir Üst Klasman hakemimiz ile iki Üst Klasman Yardımcı hakemimizin 11.09.2020 Cuma günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonuçları pozitif çıkmıştır.

Hakemlerimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

TFF Sağlık Kurulu"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal