Tottenham Cengiz Ünder’in Peşinde!

İtalya Serie A ekiplerinden Roma’da forma giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder'e İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham talip oldu.

19.07.2018-15:49 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-15:46) Tottenham Cengiz Ünder’in Peşinde!

Tottenham, Roma forması giyen Cengiz Ünder’i kadrosuna katmak istiyor.

Geride kalan sezon başında Roma ile birlikte Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin de transfer etmek istediği Cengiz Ünder için bu kez bir başka Premier Lig takımı Tottenham’ın devrede olduğu hatta Tottenham yetkililerinin, milli futbolcumuz için City yönetiminden bilgi aldığı öğrenildi. Cengiz Ünder’in transferi için geçtiğimiz sezon başında detaylı bir rapor oluşturan City yetkililerin, Londra ekibine bu transferde yardımcı olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Roma'da gösterdiği başarılı performansın ardından Tottenham'ın radarına giren 21 yaşındaki yıldız için İngilizler elini çabuk tutacak. İngiltere'de transfer sezonunun 9 Ağustos tarihinde bitmesi nedeniyle kısa süre içinde Cengiz'i kadrosuna katmak isteyen Tottenham, önümüzdeki günlerde Roma’ya teklifini iletecek. Başkent ekibinin, Cengiz Ünder için en az 35 milyon euro bonservis bedeli talep edeceği de gelen haberler arasında… 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal