Toprak Razgatlıoğlu: 'Birinciliği Şehitlerimize Adıyorum'

Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Toprak Razgatlıoğlu, yeni takımı PATA Yamaha ile 2020 sezonun ilk yarış galibiyetine Avustralya'da ulaştı

29.02.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-15:31) Toprak Razgatlıoğlu: 'Birinciliği Şehitlerimize Adıyorum'
Türkiye'den çıkan en yetenekli motosiklet sürücülerinden biri olan Toprak Razgatlıoğlu, yeni ekibi PATA Yamaha ile ilk başarısını sezonun açılış yarışında aldı. 2020 Dünya Superbike Şampiyonası'nda Türkiye'yi gururlandırmaya Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, Avustralya'da Phillip Island'da yapılan yarışı birinci bitirdi.

Yarış sonunda yapılan podyum kutlamalarına katılım göstermeyen Toprak Razgatlıoğlu, "Ülkemizin yaşadığı acı günlerde kendi adıma bir nebze moral verebildiysem çok mutlu olurum. Bu birinciliği şehitlerimize ve gazilerimize adıyorum. Bu sebeple podyumda İstiklal Marşımızı dinledikten sonra kutlamalara katılmadım. İçimden gelmedi. Milletimizin başı sağ olsun. Şampiyonadan bahsetmek zor ama şunu söyleyebilirim. Nasıl başlarsanız öyle gider. Sezon sonunda 2020 Dünya Superbike Şampiyonu olmak istiyorum" sözlerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal