Terim’den Ali Yavuz Kol'a İzin Çıkmadı!

Deneyim kazanması için Tarsus'a kiralık gönderilen ve 26 karşılaşmada 9 gol, iki asistlik katkı yapan Ali Yavuz Kol'u Hannover istedi fakat Fatih Terim’den transfere izin çıkmadı.

21.05.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-12:12) Terim’den Ali Yavuz Kol'a İzin Çıkmadı!

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) nedeniyle takımların transfere bakışı değişmiş ve teknik adam Fatih Terim de bu bağlamda gençlere dönmüştü. Altyapı yıldızlarından birisi olan ve deneyim kazanması için Tarsus İdman Yurdu'na geçici süreliğine gönderilen Ali Yavuz Kol'da sıcak gelişmeler yaşandı.

FATİH HOCA’DAN İZİN ÇIKMADI!

19 yaşındaki golcüyü Alman kulübü Hannover yakın takibe aldı. Uzun zamandır Ali Yavuz'u canlı takip eden Hannover, golcü oyuncuyu transfer etmek için Galatasaray'la iletişime geçti. Bu transfer, Fatih Terim'e takıldı.

Sarı- kırmızılı yönetim, Terim'in isteği doğrultusunda Ali Yavuz'u şu sıralar göndermeyi düşünmediklerini Alman kulübüne kesin bir şekilde iletti. Yönetim, gelecek sezon sonu kontratı sona erecek futbolcu ile sözleşme uzatma kararı da aldı.

Terim'in coronavirüs etkisini en az hasarla gidermek ve Türk futboluna yeni bir futbolcu daha kazandırmak için Ali Yavuz'u A Takım'a hazırlayacağı aktarıldı. Kol, santrfor özelliği ile birlikte sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal