'Bonservisini Al, Öyle Gel!'

Beşiktaş, Volkan Babacan için son kararını verdi. Yönetim, Başakşehir’le 1 senelik daha sözleşmesinin olması nedeniyle takımın ücret istediği 31 yaşındaki kaleciden bonservis problemini kendisinin çözmesini istedi.

21.05.2020-11:53 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-11:50) 'Bonservisini Al, Öyle Gel!'

İngiltere Premier Lig devi Liverpool’dan kiralanan ve 2 senelik sözleşmesinin bitmesine kısa bir zaman kala kontratını tek taraflı sonlandırarak kulüpten giden Loris Karius’un sonrasında Beşiktaş’ta kalan son 8 haftada 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu kale için 1 numaralı isim olmuştu. Genç kaleci ve Utku Yuvakuran’la ligin kalan kısmını sonlandıracak olan siyah- beyazlılar, yeni sezon için; Samsunspor’dan Nurullah Aslan ve Başakşehir’den Volkan Babacan’la görüşmelerine devam ediyor.

Kaleci transferinde gelecek haftada Volkan’ın üzerine yoğunlaşan idarenin, 2021 senesine kadar kontratı olması nedeniyle Başakşehir’in bonservis isteğinde bulunduğu futbolcu için son kararını verdi. Deneyimli file bekçisiyle her konuda anlaşan Beşiktaş’ın, 31 yaşındaki deneyimli eldivene, 'Bonservisini al, öyle gel' dediği, başarılı kalecinin de alacaklarına karşılık fesih için İstanbul kulübüyle görüştüğü ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal