Terim Dünyaca Ünlü Golcüyü İstiyor!

Gelecek sezon Avrupa’da mücadele edecek Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, hücum hattında Gomis’in yanına dünyaca ünlü forveti istiyor.

12.05.2018-09:26 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-10:28) Terim Dünyaca Ünlü Golcüyü İstiyor!

Galatasaray’ın İtalyan devi Juventus'un Hırvat forveti Mario Mandzukic’i transfer etmek istediği öne sürüldü. İtalyan basınındaki haberde, 31 yaşındaki golcü oyuncunun transferine en yakın takımın Galatasaray olduğu belirtildi. Ayrıca Mandzukic transferinde sarı kırmızılıların, Milan ve Inter ekipleriyle yarış halinde olduğu belirtildi.

TERİM, GOMİS’İN YANINA KALİTELİ BİR OYUNCU İSTİYOR

Sarı kırmızılıların deneyimli teknik adamı Fatih Terim’in yakın çevresine, "Gomis'in yanına kaliteli bir forvet isterim" dediği öğrenildi. Bu doğrultuda kolları sıvayan Galatasaray’da ilk hedefin Juventus'un Hırvat yıldızı Mandzukic olduğu bildirildi.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Juventus ile olan kontratı 2020 yılında biten Mandzukic’in takımdan ayrılmak istediği ifade edilirken, Hırvat oyuncunun kulübü Juventus’un da Mandzukic ile aynı düşüncede olduğu gelen haberler arasında... Tecrübeli oyuncu, 3 sezondur siyah beyazlı formayı giyiyor.

127 MAÇTA 34 GOL ATTI

Üç sezondur formasını taşıdığı Juventus’ta 127 karşılaşmada forma giyen Mandzukic, bu maçlarda 34 gole imza attı... Hırvatistan'ın en önemli santrforlarından biri olan Mandzukic, kanatlarda da görev yapabiliyor.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal