Teknik Direktör Ünal Karaman: Trabzonspor Sahaya Her Zaman Kazanmak İçin Çıkar

UEFA Avrupa Ligi'nde, Basel maçı öncesi konuşan Teknik Direktör Ünal Karaman, “Avrupa macerası bizim için pek iyi geçmedi. En azından son maçı kazanıp, grubu güzel bitirmek istiyoruz” diyerek kaydetti.

12.12.2019-12:14 - (Son Güncelleme: 12.12.2019-11:38) Teknik Direktör Ünal Karaman: Trabzonspor Sahaya Her Zaman Kazanmak İçin Çıkar

Bordo Mavili ekip, Basel karşılaşma öncesi son antrenmanını maçın oynanacağı St.Jakob-Park’ta gerçekleştirirken, Ünal Karaman da bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Başarılı hoca, grupta şansları kalmamasına rağmen kazanmak için her şeyi sahada yapacaklarını söyledi. Karaman, “Trabzonspor maç ayrımı yapmaz. Sahaya her zaman galibiyet için çıkar. Avrupa macerası bizim için pek iyi geçmedi. En azından son maçı kazanıp, grubu güzel bitirmek istiyoruz. Zor alacağı kesin fakat oyuncularıma güveniyorum” dedi.

 
 

‘GENÇLER HAK EDİYOR’

Teknik Direktör Karaman şöyle devam etti: “Yoğun fikstürde oynuyoruz ve sakatlık problemleri yaşıyoruz. Kadromuzdaki her oyuncuya ihtiyacımız var. Herkesi kullanıyoruz. Dolayısıyla bizim kadromuzda yedek-as ayrımı yok. Kim formayı giyerse, elinden geleni yapıyoruz. Hali hazırda bu gençler de şansı fazlasıyla hak ediyor”

HÜSEYİN TÜRKMEN: "EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN GELDİK"

Genç oyuncu Türkmen grupta son karşılaşmaları için geldiklerini belirterek "Bu maç için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz . Yarın da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip evimize dönmek istiyoruz" dedi

Genç stoper Hüseyin Türkmen, altyapıdan her geçen gün değişik isimlerin duyulmasıyla ilgili bir soruya da,

"Trabzonspor her zaman bu isimleri duyuracaktır. Bizden sonraki her sezonda inanıyorum yine gelecek" şeklinde kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal