Teknik Direktör Ersun Yanal 'Derbiyi Kaybedersem Bırakırım'

"Pazar günü Galatasaray maçında puan kaybedersek bırakırım"

18.02.2020-10:20 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-10:15) Teknik Direktör Ersun Yanal 'Derbiyi Kaybedersem Bırakırım'

Süper Lig’de son haftalarda alınan sonuçlardan dolayı memnun olmayan Ersun Yanal’ın Yanal'ın "Pazar günü Galatasaray maçında puan kaybedersek bırakırım" dediği ifade edildi.

Fenerbahçe'de kötü sonuçlar sonrası kazanlar kaynıyor. Son üç haftada ligde alınan kötü sonuçlar ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın geleceği Galatasaray derbisine bağlı olduğu belirtildi. Sarı-Lacivertliler, Pazar günü sahasında ezeli rakibini ağırlayacak. Bu karşılaşmada alınacak mağlubiyet sonrası Fenerbahçe'yi hem moral açıdan yıkacak hem de şampiyonluk mücadelesinde sıkıntılı duruma sokacak. Zorlu karşılaşma öncesinde ise gözler Teknik Direktör Ersun Yanal'ın üstünde.

Yanal, Ankaragücü mağlubiyetinin ardından "Sorumlusu benim. Fenerbahçe'nin menfaatleri ve çıkarları neyi gerektiriyorsa onun da arkasında dururum. Ne gerekiyorsa yaparız. Başkanımız ve yönetimle masaya yatırırız, karşılıklı olarak tartışırız ve ne gerekiyorsa taşın altına elimizi her zaman sokarız" açıklamasında bulunarak Fenerbahçe ile yollarını ayırabileceğinin mesajını vermişti. Bu konu kulüp içinde de konuşuluyor. Yapılan yorumlar Ersun Yanal'ın derbide puan kaybetmesi halinde istifa edeceği yönünde.

Başarılı teknik direktörün sözleşmesinde ise her hangi bir tazminat maddesi bulunmadığı öğrenildi. Yanal'ın ayrılması halinde sadece sezonun geri kalan kısmında alacağı olan maaşın ödenmesi gündemde. Yılda 1milyon 750 bin Euro ücret kazanan Yanal, gönderilirse kalan 525 bin Euro’yu (yaklaşık 3.4 milyon TL) almaya hak kazanıyor. Ancak, 58 yaşındaki teknik adam derbi sonrası istifa ederse bu parayı da almayacak. Yanal'ın da "Pazar günü Galatasaray maçında puan kaybedersek bırakırım" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal