'Süper Lig'e Çıkma İnancımız Sonsuz'

TFF 1. Lig'in 31. haftasında misafir ettiği Adana Demirspor'a 2-1 kaybeden ve üçüncü basamağa gerileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligdeki en önemli karşılaşmalarından birinde yenilerek Süper Lig yolunda yara almasına karşın umudunu koruyor.

03.07.2020-16:28 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:25) 'Süper Lig'e Çıkma İnancımız Sonsuz'

İlk 2 basamakta bulunan kulüplerin doğrudan Süper Lig'e yükseleceği, arkasından gelen 4 kulübün ise play-off yapacağı ligde, büyük bir bölümünü lider Hatayspor'un arkasında ikinci sırada bitirmeyi başaran mavi-beyazlı kulüp, Adana Demirspor'a kaybederek, son 3 haftada bir üst lige direkt yükselme şansını zora soktu.

ÜNEŞ: 'İLK İKİDE SÜPER LİG'E ÇIKMA İNANCIMIZ SONSUZ'

Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, verdiği demeçte, Adana Demirspor karşılaşmasını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Futbolda bu tür şeylerin olduğunu fakat kalan 3 haftaya odaklandıklarını vurgulayan Üneş, "Adana Demirspor'u geçip kalan 3 haftaya çok daha iyi girmek istiyorduk ama maalesef futbolda bu tür yol kazaları oluyor. İstenmedik bir sonuç aldık." dedi. Üneş, oyuncuların sahada iyi bir performans ortaya koymadığını söyleyerek, "Takımımız kalitemizi sahaya yansıtamadı, ondan dolayı da üzgünüz ama önümüzde 3 hafta var ve inşallah bu maçlardan istediğimiz sonuçları alıp, rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İlk ikide Süper Lig'e çıkma inancımız sonsuz. Aksi bir durum olur da rakiplerimiz puan kaybetmezse en kötü ihtimalle play-off ile çıkacağız." ifadelerini kullandı.

'SÜPER LİG'E DÖNECEĞİZ'

Sezonun büyük bir bölümünü ikinci olarak sürdürdüklerini hatırlatan Üneş, yeni tip coronavirüs (Covid-19) pandemi süreci sebebiyle travma yaşadıklarını kaydetti.

Üneş,açıklamalarının devamında şunları söyledi:

"Sezonun başlarından bu yana ilk iki içinde yer aldık hatta kısa süreliğine de olsa lider olduk. Salgın sürecinde herkes için olumsuz şeyler geçerli oldu. Bu yüzden herkes futboldan ayrı kaldı ve herkes için şartlar eşit. İlk iki hafta istediğimiz sonuçları aldık ama üçüncü hafta istediğimiz sonuçla sahadan ayrılamadık. Kalan 3 haftayı iyi geçirip rakibimiz Adana Demirspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Matematiksel olarak liderlik şansımız var. Rakiplerimizin geçmişte kaybettikleri puanlar ortada. Bu ligde her türlü sonuçlar çıkabiliyor. Hafta sonu oynanacak maçlarda da çok farklı sonuçlar olacaktır. Biz gerekli dersleri çıkarırız. İlk ikinin içinde Süper Lig'e döneceğiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal