Süper Lig’de Aykut Kocaman Sürprizi! Geri Dönüyor

En son Konyaspor'un başında olan ve şu sıralar dinlenen deneyimli teknik adam, Süper Lig'e tekrar dönüyor. İddialara göre Kocaman, sezon bitiminde yeni kulübüne resmi imzayı atacak.

14.07.2020-14:22 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-14:19) Süper Lig’de Aykut Kocaman Sürprizi! Geri Dönüyor

Süper Lig'de coronavirüs salgını sonrası sahaya çıktığı 6 karşılaşmadan da galibiyet alamayan Göztepe'de yönetim operasyon için hazırlıklara başladı. Teknik adam İlhan Palut'un Ankaragücü karşılaşması sonrası istifasını reddeden yönetim, sezon sonunda genç hoca ile yolları ayırmayı planlıyor. Yöneticiler ise yerine gelecek hocayı seçti.

LİG BİTİMİNDE NETLEŞECEK

İzmir ekibinin teknik direktör hususunda ilk hedefi Aykut Kocaman oldu. En son İttifak Holding Konyaspor'un başında olan ve şu sıralar dinlenen 55 yaşındaki tecrübeli teknik adamın da sarı- kırmızılı takımı olumlu baktığı aktarıldı. Anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda Kocaman'ın Göztepe macerası başlamış olacak.

Göztepe'de Tamer Tuna'nın istifası sonrası 11. haftada takımın başına geçen İlhan Palut, 22 haftada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 1.23'lük bir puan ortalaması yakalamıştı.

4 DEFA KUPAYA UZANDI

55 yaşındaki başarılı hoca Aykut Kocaman, futbolculuk hayatında Fenerbahçe ile birçok başarılar kazandıktan sonra teknik adam olarak da kupalar kaldırdı. Fenerbahçe'de bir Süper Lig, 2 de Türkiye Kupası şampiyonluğu gören Kocaman, 2017 sezonunda ise Konyaspor'a tarihindeki ilk Türkiye Kupası mutluluğunu yaşatmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal