Sporting Lizbon’da Büyük Deprem! Oyuncular Birer Birer Kaçıyor

Portekiz’in dev kulüplerinden Sporting Lizbon'da deprem yaşanıyor...

12.06.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-11:21) Sporting Lizbon’da Büyük Deprem! Oyuncular Birer Birer Kaçıyor

Sporting Lizbon’da yaprak dökümü devam ediyor. Yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Jorge Jesus, oyuncular Rui Patricio ve Daniel Podence’ten sonra 4 futbolcu daha kontratını feshetti.

Geçtiğimiz sezon büyük olayların yaşandığı yeşil beyazlı ekipte oyuncular adeta kulüpten bir bir kaçıyor. Bir grup fanatik Lizbon taraftarının, kulüp tesislerini basarak futbolculara saldırmaları sonrası, oyuncular sözleşmelerini tek taraflı feshetmeye başladı.

Lizbon ekibinde William Carvalho, Gelson Martins, Bruno Ferdandes ve Bas Dost, kontratlarını tek taraflı feshetti. Futbolcular, geçtiğimiz sezon yaşadıkları saldırı sonrası, sözleşmelerini feshetme hakkına sahip oldukları düşüncesinde... Daha önce de milli takım forması da giyen kaleci Rui Patricio ve forvet Daniel Podence ile beraber, teknik direktör Jorge Jesus da takımdan ayrılan isimler olmuştu.

Sporting Lizbon ile sözleşmelerini fesheden Patricio, Carvalho, Martins ve Fernandes, Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek Dünya Kupası'nda, milli takım formasını giyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal