Spor Toto Süper Lig 25. Hafta: Evkur Yeni Malatyaspor - Demir Grup Sivasspor / Maç Önü

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile mücadele edecek.

07.03.2019-10:28 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-10:24) Spor Toto Süper Lig 25. Hafta: Evkur Yeni Malatyaspor - Demir Grup Sivasspor / Maç Önü

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile mücadele edecek.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşmaya saat 20.30'da start verilecek.

Ligde geride kalan 24 haftada 34 puan elde eden ve haftaya 6. sırada başlayan Malatya temsilcisi, 31 puanla 9. sırada yer alan Sivasspor'a misafir olacak.

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Göztepe'yi yenen Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 6 maçtır beklediği galibiyet hasretine bu karşılaşmada ulaşmak istiyor.

Son iki haftadır maçlara oyuncularının sakatlıklarından dolayı nedeniyle eksik çıkan sarı-siyahlı takımda bu maçta da defans oyuncusu Mina ile kanat oyuncusu Bifouma sahaya çıkmayacak. Takım antrenmanlarına katılan forvet oyuncuları Aboubakar Kamara, Ömer Şişmanoğlu ile sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, teknik direktör Erol Bulut'un onaylaması haline bu karşılaşmada formaya giyebilecek.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Malatya'da düzenlenen maç, 4-4 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal